« Vorige paginaHome  » Podologie en Orthopedie  » Advies en Loopanalyse

Advies en Loopanalyse

Bent u op zoek naar een goed advies of vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? Vaak is een informerend gesprek al voldoende. Wil u dat wij dieper op de stof ingaan, bijvoorbeeld door uw looppatroon te bekijken? Dan is het mogelijk om een adviesafspraak te maken. Hieronder kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Tijdens dit advies consult proberen wij een antwoord te vinden op uw (zorg)vraag.
Dat kan in de vorm van advies en/of kan er direct tijdens deze afspraak worden gestart met het maatnemen van een bepaald product, indien u dit wenst. Er is voldoende aandacht en tijd voor uw hulpvraag. Er kan desgewenst worden gekeken naar uw looppatroon.

Uw meegebrachte schoenen vormen een grote bron van informatie, deze worden bekeken en beoordeeld. Komt u enkel alleen voor een advies, dan vragen wij hiervoor een adviesconsult. Wordt er direct maatgenomen voor een bepaald hulpmiddel, dan is het advies consult hierbij inbegrepen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een adviesconsult of wilt u weten wat de kosten hiervan zijn? Bel dan naar 0251-254051 of kom langs in onze winkel.

Paulus Ekelschot Schoen- en Voetencentrum