Nadat wij een tijd de deuren hebben gesloten vanwege het infectiegevaar van COVID-19 en vanwege het feit dat wij vallen onder de contactberoepen, kunnen wij vanaf 11 mei onze activiteiten weer gaan opstarten, conform de protocollen welke zijn vastgesteld.

Dit houdt in dat wij op een andere manier zullen werken als u misschien van ons gewend bent. Dit is noodzakelijk om te zorgen dat we de risico’s op verspreiding van het virus zo klein mogelijk houden. Op deze pagina informeren wij u over deze maatregelen.

Lees deze informatie a.u.b. goed door:

 1. Heeft u bewezen corona, of (milde) klachten die verdenking geven op corona, zoals verkoudheid, hoesten, benauwdheid, koorts (≥38⁰C), moeheid of u ziek voelen? Hebben uw huisgenoten/gezinsleden bewezen corona of de bovengenoemde klachten die verdenking geven op corona?
 2. Bent u korter dan 14 dagen geleden genezen van corona?
 3. Bent u korter dan 14 dagen geleden in direct (onbeschermd) contact geweest met een corona patiënt?

Zijn één van bovenstaande vragen op u van toepassing, dan kunnen wij nog geen afspraak inplannen. Kunt u per e-mail of telefoon laten weten dat dit het geval is?

 1. Bent u 70 jaar of ouder?
 2. Is er een reden waardoor u kwetsbaarder bent (in vergelijking met anderen van uw leeftijd) voor besmetting met corona of de gevolgen ervan?
  A. Heeft u een chronische afwijking of een aandoening aan uw luchtwegen, longen of hart, waarvoor u onder behandeling waardoor uw bent van longarts of cardioloog?
  B. Heeft u diabetes mellitus, ernstige nieraandoeningen of ernstig overgewicht?
  C. Heeft u verminderde weerstand voor infecties of problemen met uw immuunsysteem, zoals bijvoorbeeld door problemen met uw milt, door chemotherapie, bestraling, transplantaties e.d.?
  D. Woont u in een instelling of verpleeghuis?

Zijn één van de 2 punten hierboven van toepassing, laat ons dit dan weten bij het maken van de afspraak, hoogstwaarschijnlijk zullen wij dan aanvullende maatregelen moeten treffen om u te beschermen.

We willen u daarnaast vragen om:

 • Een mondkapje te dragen (dit is verplicht)
 • Bij binnenkomst uw handen te desinfecteren met handalcohol (bij ons aanwezig).
  We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.
 • Zoveel als mogelijk exact op uw afspraaktijd bij ons binnen te komen.
 • Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
 • Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.

We hopen dat wij u binnenkort gezond mogen begroeten in onze praktijk. Heeft u nog aanvullende vragen, laat dit dan weten!

Graag tot ziens!