Wij hechten zeer aan een goede en snelle communicatie met verwijzers zoals huisartsen, fysiotherapeuten, (medisch) pedicures, enz. Op deze pagina kunt u lezen hoe dit het meest praktisch kan plaatsvinden.

Intercollegiaal overleg

Als u met ons zou willen overleggen over een patiënt / cliënt dan kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0251-254051 (te bereiken op maandag t/m vrijdag 9:00 tot 17:00 uur). U kunt uw vraag en verzoek doorgeven aan de praktijkassistent. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld, of rechtstreeks doorverbonden.

Contact per e-mail met de behandelaar

Heeft u als verwijzer een minder urgente vraag of verzoek, dan kunt u ons e-mailen via info@paulusekelschot.nl. Wij zullen dan uw mail zo spoedig mogelijk beantwoorden.
In het geval van het versturen van privacy gevoelige informatie kunt u ons e-mailen via zorgmail, ekelschot@zorgmail.nl

Verwijzing en vergoeding

De meeste zorgverzekeringen hebben in het aanvullende pakket een vergoeding voor voetzorg. De hoogte van vergoedingen zijn per verzekering en pakket verschillend. De meeste zorgverzekeringen hanteren een directe toegankelijkheid, waarbij verwijzing niet noodzakelijk is. Wel hechten wij veel waarde aan uw ondersteunende informatie.

Verwijsblok
Verwijsblok aanvragen voor uw praktijk? Stuur via de volgende link een korte mail: info@paulusekelschot.nl.

Wie kunt u naar ons verwijzen?

Wij zijn in het algemeen gericht op mensen met voetklachten, klachten in het onderbeen of houding gerelateerde klachten. Ook mensen die schoen- gerelateerde problemen hebben kunnen bij ons terecht.

Erkenning en certificering

We zijn aangesloten bij en erkend door de volgende instanties

  • Erkend door: Stichting erkenningsregeling medische hulpmiddelen (S.E.M.H.)
  • Lidmaatschap: NVOS-Orthobanda (Branche vereniging Orthopedische schoentechniek)
  • Aangesloten bij: Stichting LOOP (Landelijk Overkoepelend Orgaan voor de Podologie)