Ossür Foot-Up

Een alternatief voor EVO’s (Enkel- Voet orthesen). De Foot-Up heeft als voordeel dat de voet nog steeds naar beneden bewogen kan worden, terwijl dit bij een EVO niet kan. Meer informatie vindt u op de productpagina’s.

Verbandschoenen

Verbandschoenen zijn bedoeld voor mensen die huiddefecten, huidulcera, sensibiliteits- en circulatiestoornissen aan hun voet(en) hebben.

 

Bauerfeind ViscoSpot/ViscoHeels

Visco-elastische hielkussens worden gebruikt als eerste hulp bij: hielspoor / hielpijn, peesplaat problemen, klachten aan de achillespees, enz.

 

Bauerfeind Venotrain Sport

VenoTrain® Sportcompressiekousen zijn perfect afgestemd op de behoeften van sporters. Een belangrijke producteigenschap van de VenoTrain® sportkous is dat deze een nauwkeurig gedefinieerde druk uitoefent. Dit product is niet verkrijgbaar in de webshop maar moet worden aangemeten. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Anti-Slip badsokken van posey

Om zoveel mogelijk het risico van uitglijden in natte ruimten te verkleinen, zijn deze badsokken van Posey door zijn antislip eigenschappen ideaal.

 

Anti-Slip schoenspikes

De Anti-Slip schoenspikes geven extra veiligheid bij gladheid. Dit product is bij ons het hele jaar verkrijgbaar (zolang de voorraad strekt).